Camping Baalse Hei

Kijk door het raam van je caravan, tent of trekkershut en geniet van de stilte van dit 36 ha grote recreatiedomein, dat verscholen ligt in een prachtig natuurgebied.

Wat ga je vandaag doen?

Een hengel werpen in de visvijver, languit luieren op het ligstrand van de zwemvijver, de stapschoenen aantrekken, met de boot of waterfiets de roeivijver op of een tweewieler huren om, na een heerlijke rit, eens lekker te gaan tafelen in Turnhout?

Baalse Hei biedt je rust, ruimte en natuur voor jong en oud.

Kies je eigen verblijfsformule:
Een perceel voor je stacaravan, een plaats voor je tent, motorhome of toercaravan, of huur een stacaravan of trekkershut. Overal geniet je van dezelfde rust en privacy. Aansluiting op water, elektriciteit riolering en tv-antenne zijn reeds binnen handbereik. De moderne sanitaire gebouwen bezorgen je een optimaal comfort.

Schuif een stoel bij op het terras van het gezellige Cafe-restaurant. Keuze genoeg: Kip aan ’t spit, een fris slaatje of verkies je een uitgebreide dagschotel? Flaneer door de bossen van het domein of sport je fit op het voetbal-, tennis of basketbalterrein.

Spelen, fietsen, ravotten, plonsen.
Hier zijn alle kinderen thuis. Laat ze met een gerust hart de avontuurlijke speeltuin en zwemvijver ontdekken. Of schrijf ze in voor onvergetelijke dagen georganiseerd vakantieplezier. Wat dacht je van droppings, sporttoernooien, bosspelen, fietstochten met picknick, quiz- en kaartavonden, waterestafettes en nog zoveel meer? U geniet van de stilte, ons animatieprogramma bruist van het leven.