Camping De Lilse Bergen

Het recreatiedomein De Lilse Bergen, dat zijn naam ontleent aan de beschermde landduinen in zijn omgeving, is gelegen te Gierle (Lille) in een prachtig bosrijk gebied van 400 ha. Spar, den en heide, eigen aan de Kempen, vullen de horizon.

Het hart van de camping bestaat uit een prachtige vijver van meer dan 9 ha.

Een gedeelte van deze vijver is afgebakend als veilig zwemwater. De maximale diepte bedraagt 2,5 m. Aansluitend hierbij werd met fijn, zuiver zand een ruim, door bomen beschut ligstrand aangelegd. Op het overige deel van de vijver kan u windsurfen en waterfietsen. Verder kan u van de zon genieten op de mooi aangelegde ligweide rondom de zwem- en surfvijver.

Vooral de kinderen komen aan hun trekken op De Lilse Bergen.

Een prachtig aangelegde en bewaakte waterspeelplaats met een maximale diepte van 50 cm nodigt hen uit tot het beleven van allerhande waterpret.

Rond deze waterspeelplaats ligt een ruime en avontuurlijke speeltuin waarin speeltuigen en speelheuvels zowel de allerkleinsten als de grotere boeien.

Het strandpaviljoen naast de waterspeelplaats biedt u een gezellige cafetaria, omkleedcabines en sanitaire voorzieningen. Voor kleine ongelukjes is er een EHBO-post in het vijverpaviljoen.
Een reddingsdienst is doorlopend aanwezig.

Voor de actievere mensen hebben wij een uitgebreide sportaccommodatie: 2 tennisbanen, een basket-, volley- en een voetbalveld, tafeltennis, petanque en minigolf. Voor de jongeren is er een minicar-omloop en een skelterbaan. Het gevarieerde animatieprogramma, van huifkartochten tot muziekoptredens, tijdens de maanden juli en augustus, maakt uw vakantie nog aangenamer.

Naast al deze voorzieningen op het domein zelf heeft u in de omringende Kempische natuur met zijn vele bossen mogelijkheden te over om te wandelen en te fietsen.

De modern uitgeruste camping beschikt over 500 kampeerplaatsen, allen met een oppervlakte van 100 m2 en uitgerust met elektriciteit.

Kies je favoriete attractie:
Reuzenspeeltuin / Klimmuur / Trampolinespringen / Hindernis parcours / Avoturenbos met hoogtepacours / Minicars en skelterbaan / Waterfietsen / Surfen / Fietsen / Adventuregolf / Fitness / Volleybal, basket en voetbal / Tafeltennis / Tennis / Petanque / Minivoetbal.