Camping Floreal Het Veen

De mooiste, rustigste plekjes bevinden zich soms op de meest onverwachte plaatsen.
Camping Floreal Het Veen is daarvan een treffend voorbeeld; Verscholen in het groen, aan de oever van het Kempische Kanaal grenzend aan de Brechtse Heide is de camping een ware oase van rust.

En van comfort want nagenoeg elk van 340 standplaatsen beschikt ruimschoots over alle water- en elektriciteitsvoorzieningen en ’s avonds is er sfeervolle verlichting. Verder zijner 4 sanitaire blokken (ook toegankelijk voor mindervalide), een restaurant, een traiteurdienst, een bar en tearoom.

De campingwinkel is goed voorzien, en wie van beweging houdt kan zich uitleven in de indoor-sportzaal en op de omnisporttereinen.

Ook de kinderen blijven de hele dag zoet op het veld met verschillende speeltuigen. Soms ook komt een clown hen opzoeken: een initiatief van de animatieraad, die ook vele andere activiteiten organiseert en waarin ook vele kampeerders “zetelen”. Maar het allerbelangrijkste is misschien toch de omgeving, waar je urenlang kunt wandelen of fietsen: langs het water, doorheen de heide, langs de bossen. Luister naar de vogels, geniet van het vissen in het Kempisch Kanaal, hoor de wind door de kruinen van de bomen ruisen… natuurliefhebbers, dit is jullie favoriete stek.

Camping Floreal Het Veen