Camping Floreal Kempen

Een verblijf
in Camping Floreal Kempen is een verblijf midden in één van de prachtigste stukjes natuur in Vlaanderen.
Op slechts enkele minuten lopen vind je de beroemde “purperen Heide” terug van het al even bekende liedje. Loop je wat verder, en je belandt gegarandeerd in een schitterend, boomrijk natuurgebied.
Een paradijs voor wandelaars en fietsers dus. Maar niet voor hen alleen, want Camping Floreal Kempen heeft ook veel te bieden aan wie gewoon een vakantie in alle rust en comfort wil doorbrengen.

In Camping
Floreal Kempen halen pétanque-liefhebbers gegarandeerd hun hartje op.
De ruime standplaatsen – meer dan 200 – bijna allemaal voorzien van alle mogelijke comfortaansluitingen, kun je er lekker eten in een sfeervol restaurant, (of je maal laten bezorgen door de uitstekende traiteurdienst), en je opslag oefenen op het tennisveld.
Er is een gezellige bar annex zomerterras, met daarnaast een veilig en goed uitgeruste kinderspeeltuin.
Op je wenken bediend op een gezellig terras, een uitstekend idee na een lange wandeling.
’s Avonds kun je onder een sfeervolle nachtverlichting een gezellige babbel slaan of je tafelgenoten verbazen met het relaas van je exploten op het petanqueveld of op het omnisportterrein . En als je eens geen zin hebt om zelf iets te bedenken, dan kun je nog altijd deelnemen aan de vele animaties voor jong en oud die het bestuur inricht. Je merkt het: elke dag in Camping Floreal Kempen is een dag om nooit meer te vergeten.
Lekker genieten van een smakelijke maaltijd in het mooie kader van het restaurant.
Hopelijk verschuilen er zich geen indianen in het woud! Huifkartochten: één van de vele attracties die camping Floreal Kempen zo speciaal maken.