Camping Goolderheide

 zoekt een camping in Belgisch Limburg? Op vakantiepark Goolderheide heeft u vast en zeker een onvergetelijke kampeervakantie. Het park ligt in het uiterste noorden van België, in Bocholt, vlakbij de grens met Nederland, niet zo ver van Weert en Roermond.

Camping Goolderheide bruist van de activiteiten: actie, avontuur en spanning zijn hier de sleutelwoorden. De kinderen hebben de tijd van hun leven, bijvoorbeeld in één van de liefst drie buitenzwembaden. Ook voor de kleintjes! Het fiets-crossparcours, de skeelerbaan met half-pipe en de mini-golfbaan zijn ook aanlokkelijk. Wat te denken van het survival-parcours met hindernissen midden in het bos ?

’s Avonds kunt u, onder het genot van een Belgisch biertje, van alle inspanningen bijkomen, zoals tijdens een Vlaamse avond of mini-playbackshow. Intussen vermaken de wat oudere kinderen zich in de gezellige disco. In de omgeving liggen de leuke plaatsen Lommel, Hasselt en Houthalen. Of geniet van de landelijke rust en omgeving van het platteland van Limburg. Een typisch Belgische markt in Bree of Peer met authentieke sfeer en gezelligheid is ook een aanrader!