Camping Zilverstrand

Camping Zilverstrand ligt in de Antwerpse Kempen, niet ver van de Nederlands-Belgische grens. Een gebied met bossen, heide en veel water: riviertjes en kleine meren. Een ideale plek om er even met het hele gezin tussenuit te gaan, ook voor een lang weekend of een korte vakantie!

Het hele jaar door is het overdekte, subtropische zwembad geopend, met kinderbadjes, whirlpool, bar, stroomversnelling en een waterglijbaan van maar liefst 65 m lengte! En anders is er nog bij mooi weer de recreatieplas met zandstrand en glijbaan voor de nodige waterpret. Speciaal voor de vissers is er een apart meertje. De camping zelf is zeer goed verzorgd, met ruime kampeerplaatsen tussen de hoge naaldbomen, uitstekend sanitair (let op de speciale voorzieningen voor de kleinsten!), speeltoestellen en sportfaciliteiten. Een absolute aanrader is een avondje Bourgondisch tafelen in het restaurant!

In de bossen in de omgeving kunt u lekkere fietstochtjes maken. Met de auto bent u gauw in stadjes als Hoogstraten en Turnhout. Of wordt het een dagje shoppen of uitgaan in de stad Antwerpen? Daar bent u via Geel en de autosnelweg in minder dan een half uur. De kids verwent u met een bezoek aan het pretpark Bobbejaanland of de Olmense Zoo!