Ferienpark Teutoburgerwald Barntrup

Teuti en Teuto zijn er dagelijks voor de kinderen, met steeds weer nieuwe verrassende programma’s. Feest voor de kinderen overdag en ’s avonds genieten van de rust op de camping. In de recreatieruimte, maar ook buiten in de natuur, weten Teuti en Teuto uw kinderen te vermaken met steeds weer nieuwe avonturen!

Recreatiehonk
In het recreatiehonk worden in het hoogseizoen meerdere malen per dag leuke activiteiten georganiseerd voor de kleine bezoekers van ons. Van spelletjesdag binnen tot leuke activiteiten buiten. Geen dag dat uw kind zich hier zal vervelen.

Standaard kampeerplaats
Deze kampeerplaatsen zijn voorzien een eigen stroomaansluiting en inbegrepen in de prijs is natuurlijk het gebruik voor het toiletgebouw. Deze plaatsen bieden voldoende ruimte voor een caravan met voortent en extra slaaptentje.

Super Comfortplaats met privé sanitair
Deze plaatsen zijn zeer ruim en beschikken over een eigen sanitair-unit. In deze unit vindt u een douche, wastafel met spiegel en toilet. Ook vindt u bij deze kampeerplaats een aansluiting voor televisie. Natuurlijk beschikt deze kampeerplaats ook over de standaard stroomvoorziening. Alle ingrediënten dus die benodigd zijn om luxueus te kunnen kamperen.

Toiletgebouw
Op de camping staat één toiletgebouw. Hierin zijn alle benodigde voorzieningen te vinden. Van wc tot douche en van wasserette tot een plaats voor de afwas. Dagelijks wordt het toiletgebouw schoongemaakt.

Zwembad
Direct naast de camping is het gemeentelijk zwembad gelegen. Dit openluchtbad is voor campinggasten gratis te gebruiken voor een hele middag plezier of alleen een verfrissende duik.

Wandelen en fietsen
Start uw wandeling vanaf een offi ciële wandelroute direct vanuit de camping door het wonderschone Lippische landschap. Geniet van de natuur! Er zijn korte wandelroutes, maar ook routes van enkele dagen. Het Dingelstedtpfad (106 km) loopt direct langs de camping, door het Teutoburger Wald. Met uw mountainbike uitrazen op de offi ciële mountainbikebaan of fi ets één van de plezierige fietsroutes, langs vele bezienswaardigheden. Er is voor ieder wat wils. Zowel voor de ‘rustige fietsers’, als voor de ‘fanatieke bergbeklimmer’.