Seecamping Flessenow

Op 7 ha. natuurland vind u direkt aan het Schweriner meer een klein vakantieparadijs. U kunt een plaats in de zon kiezen of meer in de schaduw van de bomen uw caravan van de rust genieten. Het terrein is vlak en geschikt voor tenten, caravans en campers.

Direkt aan het Schweriner meer gelegen is de camping ideaal voor de waterliefhebber. Het meer is een van de grootste van Duitsland en ideaal voor zeilers, surfers en sportvissers.

Het land van meren en bossen in het noorden van Duitsland. Mecklenburg heeft voor de natuurliefhebber veel te bieden. Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst geniet u van uitgestrekte landerijen en prachtige bossen. Het schweriner meer is deel van het grootste duits merengebied.

Ook cultureel gezien heeft onze regio veel te bieden. Getuigen van de rijke historie zijn de vele paleizen, kastelen, kerken en musea. Neem een kijkje in het geboortepaleis van Prins Hendrik (von Mecklenburg-Schwerin) in Schwerin, of bezoek de havens van Lübeck, Wismar en Rostock. De oostzee ligt voor een dagtocht praktisch voor de deur.

Het niveau van de camping voldoet aan de hoge internationale normen (ADAC en ANWB)

De 150 plaatsen hebben bijna allemaal individuele water en stroomaansluitingen.
De receptie is geopend van 8 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 20.00 uur. Om ongestoord van de rust te genieten is gemotoriseerd verkeer tussen 22.00 en 6.00 uur niet toegestaan..

Moderne santairgebouwen, winkel, speelplaatsen en meerdere restaurants in de directe omgeving zorgen voor een aangenaam verblijf op de camping voor u en de familie.