Camping Village Parisien

Een schitterend gelegen camping vlak bij Parijs en toch midden in het groen! Village Parisien ligt langs de rivier Marne in de regio ÃŽle-de-France, bij het fraaie stadje Meaux ten oosten van Parijs. U vindt hier de rust en ruimte om bij te komen van een bezoek aan de bruisende hoofdstad van Frankrijk of de spetterende pretparken Disneyland en Parc Astérix. Al die topattracties zijn vanaf de camping erg goed te bereiken, ook makkelijk met het openbaar vervoer. Voor Disneyland kunt u uw toegangskaarten zelfs al op de camping kopen, voor dezelfde prijs als aan de kassa’s van het park zelf en zonder de lange rij wachtenden.
Op de camping zelf vindt u alles wat uw hartje begeert. Er is een mooi, groot zwembad met glijbaan en speciaal deel voor de allerkleinsten. Ook kunt u er tennissen, fietsen huren, vissen, er is een speeltuin en er zijn diverse sportvelden. Het animatieteam zorgt tijdens het hoogseizoen voor veel vermaak. Maar het is ook heerlijk om een middagje in weldadige rust aan de kalme rivier de Marne te mijmeren. Er is een kleine winkel en vlakbij zijn enkele zeer goede restaurants te vinden.
Behalve Parijs, met zijn monumenten, musea, winkels en bruisend nachtleven en de pretparken heeft de directe omgeving van de camping ook veel meer moois. Bezoekt u bijvoorbeeld het historische kasteel en het beroemde bos van Fontainebleau of de bisschoppelijke kathedraal van Meaux, waar 365 jaar aan gewerkt is! Ten oosten van de camping begint het mooie département Champagne, met de schitterende hoofdstad Reims. Eén ding is zeker, tijdens een vakantie op deze camping zult u zich geen moment vervelen!