Camping Auf Kengert

Het uitgangspunt voor heerlijke wandelingen en voor dagtochtjes in heel Luxemburg.

Ruime plaatsen met of zonder schaduw / vlakke plaatsen voor campers / gunstige ligging (aan uw route van en naar het zuiden) / restaurant met uitgebreide keuze / winkel met groot assortiment / (ook in voor- en naseizoen altijd open) / modern sanitair met warm water / aparte sanitaire gelegenheid voor gehandicapten.

Binnenspeeltuin voor de kleintjes / wasserette / verwarmd zwembad voor groot en klein / buitenspeeltuin / sportveld / camping-gas / loodvrije benzine / op alle plaatsen stroomaansluiting mogelijk / (gedeeltelijk ook voor elektrische kachels).

Wij hebben er bewust voor gekozen geen discotheek of amusementsprogramma te hebben.

Invalide voorzieningen

Ons sanitairgebouw beschikt over een aparte gelegenheid voor heren en één voor dames. Er bevindt zich een toilet (met armsteunen), douche (stoel aan de wand) en wastafel met verstelbare spiegel. Men kan zich met een trapeze van de rolstoel naar het toilet of naar de douche bewegen en weer terug. De ruimte is groot genoeg opgezet om zich er goed in te kunnen bewegen. Een aparte sleutel tot deze toiletruimte garandeert de nodige privacy.

Het zwembad beschikt over een aparte ingang voor rolstoelgebruikers, ook de winkel en het restaurant zijn via een omweg te bereiken. Men moet alléen niet vergeten dat het kampeerterrein glooiend is, enige kampeervaardigheid is wel vereisd.

Wij raden U ook aan ons van te voren bericht te geven indien U wilt komen, zodat wij een plaats in de nabijheid van het sanitair kunnen vrijhouden. Dit voorkomt teleurstellingen.