Camping Reilerweier

Een 1e klas terrasvormige camping met een rustige ligging. De camping ligt op ca 1 km (ca. 15 min. Lopen) van het Abdijstadje Clervaux.
Clervaux biedt U vele bezienswaardigheden zoals het kasteel, de abdij en verschillende musea. Daarnaast zijn er ook vele sportmogelijkheden waaronder golf (18 holes, par 72), midget golf, een zwembad. Verder zult U in Clervaux een groot aantal hotels, winkels en restaurants aantreffen. Aangrenzend aan onze camping bevinden zich 2 visvijvers. Nieuw is de boogschutterplaats.

Op de camping vindt u verder een kinderspeelplaats, tafeltennis, Jeu de Boules, een algemene ruimte met biljart, TV en een speelhoek voor de kleinste onder ons. Vanaf de camping kunt u verschillende wandelingen en mountainbike tochten starten.

In totaal zijn er 30 plaatsen beschikbaar voor het toeristisch kamperen, deze plaatsen zijn verspreidt over het gehele terrein.

In juli en augustus bieden wij van maandag tot vrijdag een animatieprogramma aan.

Wij verhuren bungalows en houten chalets voor 4 of 6 personen.
Jaarplaatsen (het gehele jaar geopend) zijn er voor de caravan en mobilhome. Elke plaats beschikt over elektrisch, water, afvoer en TV aansluiting.

Ons moderne sanitairgebouw is met wascabines, warm water, chemisch toilet en warm water voor de afwas ingericht. Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig.

Receptie:

– brood, bolletjes, stokbrood e.d. op bestelling (tijdens het hoogseizoen)
– folders, wij informeren U graag over excursies
– gezellig terras
– drank en ijs
– het bewaren van Uw koelelementen
– de “Luxembourg Card”
– wandelkaarten
– Mountainbike gids

Animatie:

Wij organiseren animaties voor alle leeftijden tijdens het seizoen in juli en augustus, op de camping en bij de vijver

Onze wekelijkse programma; Nachtrallye voor groot en klein, met het traditioneele “stokbrood bakken ” en prijsverdeling. – Bingo : s’morgens voor de kinderen en s’avonds voor de volwassenen. – Spelletjes en veel plezier voor de kinderen. – Boogschieten – pijl en boog kunt U bij ons lenen of zelf meebrengen. Op aanvraag kunnen wij ook wel even laten zien, hoe er met pijl en boog omgegaan moet worden. – Een gelijde tour met de mountain-bike op de nieuwe pisten in en rondom Clervaux.
Nachtvissen tot 24.00 uur, met gezellig kampvuur. – Clubvissen : 1. prijs voor de beste visser. – Jeu de boules (Petanque).

Verder organiseren wij; Muziek (van de jaren 60 tot 90) bij het kampvuur – Viskampioenshap voor campinggasten – Wandeling en afsluitend gezellig samen eten – Camping Olympiade (Vragen, spelletjes en plezier voor de hele familie) – Kampioenschap Jeu de Boules voor alle campinggasten – Camping Zomerfeest – Muziek, dansen, Tombola – Afsluitvissen van het seizoen.

Gaarne zenden wij jullie het hele programma met datum, tijden en prijzen.

Mountain-bike:

Wij verhuuren Mountain-bikes voor volwassene en kinderen.
15 verschillende, zorgvuldig aangeduide routes van ongeveer 300 km leiden u door dichte bossen en diepe rivierdalen. Diverse moeilijkheidsgraden, van makkelijk tot zeer moeilijk, stellen zowel de getrainde bikers als families met kinderen tevreden. Verkoop van de Ardennen Mountain-bike gids en Mountain-bike kaart in onze receptie