Camping Trois Frontières

Het Groothertogdom Luxemburg wordt algemeen beschouwd, als een ideaal vakantieland, mede door zijn prachtige afwisselende natuur in alle 4 jaargetijden.

Bij het “3 landenpunt” van Luxemburg, België en Duitsland in een natuurgebied nabij de rivier de Our. Hooggelegen, met vlakke plaatsen, omgeven met weilanden en bossen is het een oase van rust. Het is een mooi gebied, waar het voor de wandelaar en visser, goed toeven is.

Hoogvlakten met uitgestrekte velden, rotsen van leisteen, valeien met hellingen die in de herfst uitbundig rood en bruin verkleuren en in de lente getooid worden met brem en lupinen. Op deze unieke plek ligt onze camping. Hier kunt u nog urenlang wandelen en verrassenden ontmoetingen hebben met vogels en wild. Een gebeid om weer volledig tot jezelf te komen en weer nieuwe energie op te doen.

Onze camping beschikt over een terrein, ingedeeld over 100 genummerde plaatsen, waarvan 98 met elektrische aansluiting. Iedere plaats is ± 100 m².

Nederlandse leiding / Royale toiletten / Verwarmd sanitair gebouw / Waskabines met warm water (gratis) / Douches (gratis) / Verwarmd zwembad 26 graden (gratis) / Elke dag vers brood / Bar – Bistro – Friture / Uitstekend restaurant / Gezellige bar met terras.

Uitstekend restaurant met in het hoogseizoen dagmenu’s a la carte, gezellige bar met terras die over het zwembad en dal een weide blik geeft van de prachtige omgeving. Afhalen van snacks of dagmenu’s is mogelijk.

Rondom Lieler zijn ± 60 km aangegeven wandelpaden door bossen en natuurschoon in een oase van rust. Beneden het dorpje (150 inwoners) aan het drielandenpunt, staat het monument voor het Verenigd Europa.

Het kerkje in het centrum van Lieler is een Gotisch bouwwerk uit de 14e eeuw met interessante oude Fresco’s. Naast de vele toeristische attracties, zijn er ook vele sportieve activiteiten te ondernemen, zoals golf, tennis, vissen, een bezoekje aan de sprookjesparken, een 7 kastelentocht, kanoverhuur, vliegen, diverse musea en een bezoek aan de stad Luxemburg, eventueel met de trein vanaf Clervaux (8 km), dit voor een goedkoop tarief.