Camping Um Bierg

Rust en ruimte

Dichtbij de grens met België vindt u in het idyllisch glooiende natuurpark van de Boven-Sûre onze camping. Werkelijk schitterend gelegen op een hoogte van 500 meter met een wijds uitzicht over de omgeving.

Onze camping is rustig gelegen en vooral geschikt voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen.

Camping Um Bierg is een vakantieplekje waar u en uw kinderen zich direkt thuis zullen voelen. Hier in dit Luxemburgse landschap vindt u alle kenmerken die zo karakteristiek zijn voor dit gebied; bonte akkers en weide met fraaie vergezichten en vooral veel natuur, fraaie natuur.

De kampeerplaatsen zijn aangelegd op verschillende niveaus en bieden de kampeerder veel ruimte. Op het terrein is modern sanitair.

De sfeervolle kantine en de hierbij gelegen terrassen met uitzicht op het zwembad nodigen uit tot het gebruiken van een drankje of een heerlijke maaltijd. (Ook afhalen is mogelijk)

Recreatie

Ook recreatief laat Um Bierg zich van z’n beste kant zien. Wat dacht u van een partijtje volleybal of gezellig meedoen aan de playbackshow. Dit zijn enkele van de vele aktiviteiten die ons recreatieteam tijdens de zomer organiseert.


Een boeiende omgeving

In deze omgeving hoeft u zich geen moment te vervelen. Wandelen en mountainbiken in de prachtige natuur langs de oude schilderachtige dorpjes. Waterrecreatie op het meer van de Boven-Sûre (vissen, zeilen, surfen, zwemmen, enz.) is slechts op enkele kilometers afstand.

Wiltz, Esch sur Sûre en de Belgische stadjes Bastogne en Arlon zijn zeker de moeite van het bezoeken waard, maar camping Um Bierg is eveneens een perfect uitgangspunt om ook de rest van het sprookjesachtige Luxemburg te gaan verkennen