Camping Val d’Or

Luxemburg is een schitterend vakantieland voor alle jaargetijden, voor alle leeftijden die van de mooie natuur houden. U kunt zelf bepalen of u kiest voor een actieve vakantie: sportfietsen, wandelen, zwemmen, surfen. Of u gaat rondkijken naar de burchten, kastelen, vestingen en ruïnes en talloze andere bezienswaardigheden.

Onze gezellige familiecamping ligt in een mooi gedeelte met veel bos in het noorden van Luxemburg. In de directe omgeving zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Wij organiseren regelmatig wandelingen. U loopt vanaf de camping direct tussen de bomen.

In de zomer kan er heerlijk in de schone Clerve gespeeld worden! Dit riviertje stroomt door het kampeerterrein over een afstand van 300 meter.

Op 25 kilometer afstand ligt het stuwmeer van Esch sur Sure, waar u heerlijk kunt zwemmen, zonnen en surfen. In Wiltz kunt u terecht voor een zwembad met speelattracties waar u korting krijgt als u bij onze camping ingeschreven staat. Binnen een straal van een uur rijden kunt u naar Frankrijk, België en Duitsland voor cultuur historische en landschappelijke bezienswaardigheden.

We beschikken over individuele wascabines, een babywasruimte en wastafels met warm- en koud stromend water.

Eind 1997 hebben wij samen met nog twee collega’s uit de handen van de minister van toerisme een “prix du jury” gewonnen voor onze inspanningen op het terrein van het toerisme en het milieu!

De camping omvat ongeveer 4 ha., waaronder bos en een sportveld vallen. Ook zijn er enkele speeltuintjes en twee tafeltennistafels aanwezig. Totaal zijn er 110 plaatsen waarvan er 30 voor vaste gasten en verhuurcaravans.

De veldjes bij de Clerve kunnen voor tenten en caravans gebruikt worden.

Vanaf Rotterdam is het goed te doen om in drie en een half uur naar de camping te rijden (310 kilometer).