Camping “Václav”

Camping “Václav” in Podhrad ligt 5 kilometer ten zuid-oosten van Cheb, direkt aan het 276 hectare grote Jesenice-stuwmeer.

Het vlakke kiezelstrand is ideaal voor kinderen.
Het door zijn voortreffelijke waterkwaliteit en visrijke meer biedt veel watersportmogelijkheden, zoals zwemmen, roeien, zeilen, surfen, vissen, etc. De omgeving van het meer nodigt uit tot wandelen en fietsen.

Wereldberoemde kuuroorden als Karlovy Vary, Mariánské Lázne, Frantiskovy Lázne, Kynzvart en kultuurhistorische steden als Cheb, Loket, het slot Kynzvart en de burchten Loket en Ostroh, alsmede de beschermde natuurgebieden van Soos en Kldská zijn per auto of trein uitstekend te bereiken. Het station ligt slechts op 300 meter van de camping.

Onze Camping biedt u:

Een familiaal karakter, is rustig en kindvriendelijk.
50.000 vierkante meter grasbodem en biedt zowel zonnige als schaduwrijke, zelf te kiezen plaatsen voor caravan en tent en uw auto natuurlijk bij uw eigen plaats.
Plaatsen van 100 vierkante meter.
Barbequeplaats.
220 volt stroomaansluitingen
Verder beschikt de camping over 2 moderne en verwarmde sanitairgebouwen met de gehele dag warm water, douches, toiletten, aparte wascabines en invaliden wasruimte.
Een wasruimte met wasmachine en vaatwasruimte.
Op de camping zijn levensmiddelen, ijs, dranken etc. te koop.
Tevens beschikt de camping over een kiosk en een restaurant.
Onze camping is ’s avonds en ’s nachts verlicht, omheind en wordt dag en nacht bewaakt.

Sport en spel:

Een ruime kinderspeelplaats met o.a. schommels.
Voldoende sportmogelijkheden zoals; voetbalveld, volleybalveld, tafeltennis en voetbaltennis.
Verhuur van boten, waterfietsen en sportartikelen.
Waterglijbaan, schommels en een draaimolen voor de kinderen.

De receptie helpt u opweg:

Op de receptie krijgt u informatie over de omgeving en kunt u eventueel kaarten lenen. Verder kunt u op de receptie visvergunningen kopen en kan er bemiddeld worden voor een rondvlucht of een excursie naar de omgeving of de hoofdstad Praag.

Echt Tsjechië meemaken tijdens uw vakantie?

Grandioze tuinen-tentoonstelling met vele andere bezienswaardigheden. Vanaf 24 mei 2006 tot 24 september 2006 in de naburige steden Marktredwitz en Cheb/Eger. Tijdens deze 4 maanden kunt u niet 1 tuinen-tentoonstelling in 1 stad, maar een gemeenschappelijke, gigantisch grote tuinen-show in 2 verschillende steden, 2 regio’s en 2 landen bezoeken. Op de hiervoor geselecteerde centrale plaatsen in deze steden worden dan ook regelmatig kulturele- en commerciele tentoonstellingen georganiseerd met Concerten, Presentaties van Kunstenaars- verenigingen en Workshops. U kunt zich verheugen op een zeer afwisselend programma met veel muziek en zeer hoogwaardige Tuin- en Kunstexposities.

Fijo, het internationale festival voor jeugd-blaasorkesten.

Vanaf 30 juni 2006 tot 2 juli 2006 In Cheb/Eger, slechts 5 km. van onze camping verwijderd, Marktredwitzt (Dtl.) is 25 km. van onze camping.

Wij verheugen ons zeer op uw komst.